About

Hvem er vi?

Om oss

Explore Leka – Et selskap startet av oss to; Marieann Aune og Lene Reppen Grydeland, fordi vi elsker å være ute på tur, og våre hjerter banker hardt og varmt for Leka. Denne øya er så vakker, magisk og unik! Hva vi ser- og opplever når vi er ute på tur, DET vil vi bidra med å vise frem til dere som besøker Leka. Vi vil dele vår turglede, våre naturopplevelser og vår kjærlighet til Leka med dere.

where

Hvor finner dere oss?

Vi er her

Guides

Møt våre guider!

Guider

Lene Reppen Grydeland

About

Hvem er Lene?

Om Lene

Lene har gjennom sin oppvekst på Leka vandret fjellene på kryss og tvers. Det å fiske, sove ute, studere steiner eller fjærelivet, har fra barnsben vært en glede. Lene blir aldri lei av å se på at sola smelter sammen med havet på sommernettene, og stopper aldri å bli fascinert over det merkelige landskapet på Leka. Idrettsfag med mye friluftsliv, utdypningsfag i biologi og deretter utelivsfag på lærerskolen i Bodø, kom som et resultat av den naturgleden barne-og ungdomsårene på Leka ga henne. Omskoleringen til sykepleier er en lang historie, men handler mest om at Lene elsker mennesker, og trives sammen med alle slags folk.

Marieann Aune

About

Hvem er Marieann?

Om Marieann

Sprudlende livsnyter som elsker å fotografere hver eneste soloppgang, solnedgang, hver bølge, stein og stemning. Ser glede og skjønnhet i det meste rundt seg, enten det er natur eller mennesker, og sparer ikke på sin delerglede. På sin daglige jakt etter fotomotiver, og sanking av frisk luft og energi, har hun fått et nært og kjært forhold til Lekas magiske natur.

©2020 All right reserved Explore Leka

Designed by Camilla Reppen